Kulturkväll med V Frölunda sdf: Leif GW Persson - min klassresa

När: 16 januari
Tid: kl 18
Var: via Zoom.

Anmälan tas tacksamt emot via e-post på:

s-kulturgruppen.frolunda@outlook.com

För att bringa lite kulturell flärd till dessa kalla och mörka vinterkvällar bjuder V. Frölunda S-förening er till en kulturupplevelse i form av en dokumentärfilmvisning. Filmvisningen är i två delar där första delen äger rum måndag den 16/1 kl. 18:00. Den sker givetvist i trygga former via virtuella konferensverktyget Zoom. Själva dokumentärfilmen handlar om Leif GW Perssons barndom och uppväxt och den klassresa som han gjorde under sin livstid och heter lämpligt "Leif GW Persson - min klassresa". Du kan få en försmak av dokumentären genom att titta på den spännande trailern:

https://www.svtplay.se/klipp/8ypam1y/trailer-leif-gw-persson-min-klassresa?id=8ypam1yLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

"Leif GW Persson - min klassresa" är en serie i två entimmes delar om Leif GW Persson berättad av Jens Lind. Berättelsen spänner över sju decennier, från Leifs födelse vid andra världskrigets slut i mars 1945, fram till nutid då arbetargrabben har kommit att bli en av Sveriges mest uppskattade författare och tv-personligheter.
Vi ser fram emot att se er och tillsammans med er njuta av en gemensam kulturaktivitet!

Hjärtligt välkomna!

Ikon kalender

-

Ikon kartnål

Zoom