Gå till innehåll

För dig som ny medlem!

Träffa fler som blivit medlemmar i Socialdemokraterna och var med och påverka politiken! Vi bjuder nya medlemmar till en träff för att prata politik och säkerställa att du som ny eller blivande medlem får ett gott mottagande och känner dig välkommen! Vi pratar också om hur ditt engagemang kan tas tillvara – på bästa sätt.


Engagemangstrappan
Steg 1
: Första steget är att bli medlem! Det kan du bli här: https://goteborg.socialdemokraterna.se/goteborg/vart-parti/bli-medlem Länk till annan webbplats.
Välj gärna autogiro! Länk till annan webbplats.

Steg 2: Andra steget är att du går på en välkomstträff för nya medlemmar. Vi ses på Järntorget 8 i partidistriktets lokaler på våning 1. Samtliga träffar sker på måndagar med start kl. 18.00 och avslut 20.00. Välj en av kvällarna nedan som passar dig!

Datum för 2023
18 sept
23 okt
13 nov
11 dec

Anmäl dig här till välkomstträff för nya medlemmar: https://response.questback.com/socialdemokraterna/nya2023 Länk till annan webbplats.

I samband med att du går på träff för nya medlemmar får du också välja vilken s-förening du vill tillhöra. Du kan läsa mer om våra föreningar här: https://goteborg.socialdemokraterna.se/goteborg/kontakt/foreningar-och-kretsar Länk till annan webbplats.

Steg 3: Tredje steget är att gå medlemsutbildning steg 1 och steg 2. Dessa kan du läsa er om här: https://goteborg.socialdemokraterna.se/goteborg/vart-parti/studier/medlemsutbildning-del-1-och-del-2 Länk till annan webbplats.

Steg 4: Fjärde stegt är att börja gå på föreningsmöten och föreningsaktiviteter. Se vårt fullspäckade kalendarium och välj en aktivitet som passar dig: https://goteborg.socialdemokraterna.se/goteborg/kalender Länk till annan webbplats.

Steg 5: Femste steget är att påverka!

Vid frågor
Om du har frågor, kontakta organisationsombudsman Claes Wennberg på claes.wennberg@socialdemokraterna.se eller 070-814 66 73.