NYHET

Göteborgs partidistrikt växer mest i Sverige!

Exempelbild

Göteborgs partidistrikt är på frammarsch! Tack vare vår fantastiska folkrörelse var vi det partidistrikt som växte mest i Sverige under EU-valrörelsen.

Göteborgs partidistrikt gjorde en fantastisk EU-valrörelse. Många var de kampanjarbetare som tog av sin fritid för att från tidig morgon till sen kväll prata med göteborgarna om att rösta för sammanhållning, inte splittring. Totalt pratade vi med 55 000 göteborgare.

Detta gav resultat. Förutom att vi gick fram nästan två procentenheter i valet så var vi det partidistrikt vars medlemskår växte mest i hela Sverige.

Totalt sett ökade vår medlemskår med hela 4,36% bara under valrörelsen. Det är 127 fler medlemmar än när valrörelsen körde igång 1 maj. Även efter valrörelsen har vi värvat på bra och bara i år har vi snart värvat 350 nya medlemmar.

Alla ni som deltog i valrörelsen ska klappa er själva på axeln och känna er stolta över er insats. Vi är en kraft som växer och som är på frammarsch.

Ju fler medlemmar vi är desto större kraft blir vi att nå ut med våra budskap, driva vår folkrörelse framåt och tillsammans kämpa för ett bättre samhälle.

Nu fortsätter vi på detta sätt!