NYHET

Sebastian Ghafari ny förste ombudsman för Socialdemokraterna i Göteborg!

Sebastian Ghafari kommer under våren att tillträda tjänsten som förste ombudsman för Socialdemokraterna i Göteborg. Han har idag motsvarande jobb i Hallands partidistrikt.

Berätta, vem är du?
Jag är 29 år och bor tillsammans med min fru i Halmstad. De senaste fem åren har jag arbetat som förste ombudsman för Socialdemokraterna i Halland och har en bakgrund på Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. För 15 år sedan engagerade jag mig i SSU och har sedan dess haft flera olika politiska uppdrag. Jag är uppväxt i Falkenberg och har aldrig kunnat lämna underbara Västkusten.

Vad ser du mest fram emot med nya jobbet?
Jag är oerhört glad över att få vara med att leda Socialdemokraterna i Göteborg. Det ska bli spännande att bidra till att stärka arbetarrörelsens ställning och flytta fram partiets positioner ytterligare efter fina framgångar i valet. Jag ser fram emot att tillsammans med styrelsen, förtroendevalda och medlemmar utveckla verksamheten och politiken.

Vad ser du mest fram emot med att flytta till Göteborg?
Pulsen, kulturen och utbudet som Göteborg har att erbjuda. Alla mysiga caféer, gröna områden och så klart alla vänner som bor i Göteborg.

Mattias Jonsson, ordförande för partidistriktet: Vi är glada över att få välkomna Sebastian till Göteborg. Han har gjort ett mycket bra jobb som förste ombudsman i Halland, han är klok, inlyssnande och har goda ledaregenskaper. Det här blir riktigt bra!